Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Realizované projekty

O projektu, který by realizován 10/2018 - 09/2020

Proč si vybrat bydlení ve vile se zahrádkou

Záměrem investora je co nejvíce zachovat vizáž vily a co nejméně zasáhnout do jejího vzhledu.

Celá vila je kompletně rekonstruována. Je provedena nová hydroizolace spodní stavby jak v její svislé části, tak i ve vodorovné. Ve sklepě jsou nové nosné železobetonové desky podlah. Stropy jsou zesíleny, stávající podlahy byly odstraněny i s veškerým podsypovým materiálem. Podlahy jsou nově tvořeny původní zesílenou konstrukcí, hlukovou izolací a novými betonovými podlahami. Podlahové krytiny tvoří vinyl v obytných místnostech a keramická velkoformátová dlažba v koupelnách a WC. Na všech stropech bytů jsou sádrokartonové podhledy.

Celý dům je kompletně zateplen. Na stěnách a v podlaze suterénu tepelnou izolací z polystyrenu a krov je zateplen tepelnou izolací z minerálních vláken.

Stávající dřevěná bílá zdvojená špaletová okna jsou vyměněna za nová dvojitá plastová se zachovaným členěním a tím původního vzhledu oken.

V bytech jsou nové elektroinstalační rozvody silnoproudé, slaboproudé pro internet a televizní příjem. V bytech i nebytových prostorech jsou nové rozvody vody a kanalizace přičemž teplovodní rozvody jsou cirkulační (teplá voda teče ihned po otevření kohoutku).

Vytápění v každém bytě je zajištěno elektrickým kotlem o výkonu 12 kW. Ohřev teplé užitkové vody je zajištěn v samostatném zásobníku napojeném na elektrický kotel.

Prostory vily jsou rozděleny na dva byty 3+KK, jeden 3+1 a jeden atelier v suterénu vily, využitelný jako nebytový prostor i na bydlení (členění 2+1). Společné prostory tvoří chody, sklady nebo sklepy se sklepními kójemi a společný prostor na kola nebo kočárky.

Ve společných prostorech investor zachoval genius loci vily, původní dlažba vstupní chody, na schodišti původní teraco i stávající dřevěné schodiště do podkroví.

Každý byt má samozřejmě vlastní měření energií a vody. Společný vodoměr a odečtový vodoměr pro měření vody spotřebované na zahradě (bude placeno jen vodné), kam jsou připraveny dva nezámrzné ventily pro napojení hadice. Na zahradu je vyvedena také elektrická energie.

Na pozemek před vilou z ulice je nový vstup a vjezd pro automobily s novým parkovištěm ze zámkové a zatravňovací betonové dlažby pro 5 automobilů, v případě potřeby se ale na parkoviště vejde až 7 automobilů. Vrata jsou ovládána na dálkové ovládání které má k dispozici každý k bytům a atelieru a branka je ovládána dálkově z bytů a atelieru. Dále je okolo vily zatravněný pozemek určený k užívání majitelů. Celý pozemek má 604 m2.

Oplocení směrem do ulice je z betonových bloků a dřevěné výplně mezi betonovými sloupky. Ostatní oplocení směrem k sousedním pozemkům je z drátěného poplastovaného pletiva s ocelovými poplastovanými sloupky.

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Pozemky

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci